• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творчий звіт танцювального колективу "Фрідом"

Творчий звіт танцювального колективу "Фрідом"

2017-06-11

 Фрідом11 червня2017 року в міському клубі №1 смт Казанка відбулося свято танцю – звітний концерт танцювального колективу сучасного танцю « Фрідом»,

Керівник Анастасія Миколаївна Кичула, Казанківського Будинку дитячої та юнацької творчості, який був створений 5 років тому.

У цьому колективі об’єднані творчим поривом понад 60 дітей віком від 6 до 17 років. Вихованці «Фрідом» є улюбленцями шанувальників хореографічного мистецтва, постійними учасниками урочистих подій, районних свят.

Керівником були представлені танці, напрацьовані за минулий рік, у виконанні дітей всіх вікових груп. Загалом було виставлено 10 танцювальних композицій.

Всі танцювальні композиції, включені до творчого звіту, були яскравими, змістовними, прикрашені оригінальними костюмами і музикою. Юні артисти продемонстрували хорошу підготовку, належний рівень виконання художніх номерів та артистизм.

У концертну программу були включені виступи солістів-вокалістів: Анни Сороки, Ірини Рябчинської, Наталії Бондарь. Порадував глядачів своїм яскравим виступом дует Світлани Гериш та Анастасії Кичули.

Щирі поздоровлення та побажання колективу «Фрідом» висловив сільський голова смт Казанка Олексій Вікторович Асмолов, який привітав дітей та керівника за їх працю, за прекрасний концерт і вручив їм солодощі.

З вітальним словом до присутніх звернулася Лариса Миколаївна Перова, директор Будинку дитячої та юнацької творчості. Вона висловила та вручила Подяки і подарунок – музичні колонки вихованцям та керівнику танцювального колективу за велику щоденну роботу, побажала нових творчих успіхів.

Володимиру Івановичу Галкіну, завідуючому міського клубу №1, висловила та вручила Подяку за співпрацю в розвитку художньо-естетичних здібностей дітей.

Ведучими концерту були Анастасія Шинкарюк і Олександр Данілов .

Натхненні чудовим дійством, глядачі дарували танцівникам бурхливі оплески.

 Фрідом Фрідом Фрідом Фрідом

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi