• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Історично-патріотичний захід «Україна – країна нескорених».

Історично-патріотичний захід «Україна – країна нескорених».

2017-11-21

/Files/images/rk_17/День гідності та Свободи10.JPG З метою формування у дітей ціннісного ставлення до України; розвитку почуття національної самосвідомості та громадянської активності; виховання патріота, громадянина, готового захищати свою Батьківщину, 21 листопада 2017 року, в День Гідності та Свободи проведено історично-патріотичний захід «Україна – країна нескорених».

Демонструючи слайдову презентацію «День гідності та свободи», ведуча заходу: Городашина В.Є. (керівник гуртка «Виготовлення сувенірів») познайомила дітей з доленосними подіями в Україні початку ХХІ століття, які стали основою для запровадження відзначення цього пам’ятного дня: Помаранчеву революцію та Революцію Гідності. Розповіли про патріотизм та мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. (фото 1-2)

Під час диспуту «Патріоти Батьківщини», діти висловили свою думку, кого можна назвати патріотом у часи сьогодення. Своє почуття патріотизму діти висловили жовто-блакитними сердечками на своїх грудях.

Разом з педагогами: Крижановською О.А. (керівник гуртка «Початкового технічного моделювання») та Стахевич Т.А., (керівник гуртка «Юні друзі природи») вихованці оформили стенд, виразивши своє бачення майбутнього України. Почесне місце на стенді зайняла карта нашої держави, яку прикрасили патріотичними сердечками кольорами державного прапору. «Одягнули» Україну у віночок із червоних маків - символів пам'яті Героїв, що віддали своє життя за рідну Батьківщину. На різнокольорових стрічках діти написали побажання, якою вони хочуть бачити свою державу. Прочитавши вірші, присвячені Україні, розмістили на стенді малюнки, виконані під час занять гуртків.

/Files/images/rk_17/День гідності та Свободи1.JPG/Files/images/rk_17/День гідності та Свободи2.JPG/Files/images/rk_17/День гідності та Свободи4.JPG/Files/images/rk_17/День гідності та Свободи6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi