• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Масовий захід «Майбутні захисники України», приурочений Дню Збройних Сил України

Масовий захід «Майбутні захисники України», приурочений Дню Збройних Сил України

2017-12-06

День Захисника Вітчизни 6 грудня 2017 року, Городашина В.Є., педагог-організатор та Матвєєвич В.Г., керівник гуртка «Мій рідний край» організували та провели масовий захід «Майбутні захисники України», приурочений Дню Збройних Сил України.

Ведучі звернули увагу дітей на те, що захист Вітчизни – один із найоголовніших обов’язків, покладених на громадян України. Повели мову про воїнів-визволителів, які нині захищають територію нашої країни від російських агресорів. Саме їм, мужнім та відважним Героям України діти присвятили поетичні рядочки та малюнки.

Привітавши всіх присутніх дітей зі святом, ведучі запропонували взяти участь у розвазі-грі, яка пройшла у вигляді конкурсної програми. На дві команди учасників «Козачата» та «Захисники» чекали цікаві змагання та випробування.

День Захисника Вітчизни Продемонструвати свої знання з історії, вихованці мали змогу під час бліц-турніру «Знавці козацької термінології».

Відповідаючи на запитання вікторини «День Збройних Сил України», діти засвоїли ряд нових термінів із армійського словника: Верховний Головнокомандуючий, берці, кашкет, кокарда та інші, а також познайомилися з емблемами різних родів військ, які входять до складу Збройних Сил України.



День Захисника Вітчизни Під час конкурсу «Паперове авіошоу» діти взяли на себе роль авіаційного військового, випробовуючи на дальність та якість польоту власні паперові літачки.

Весело та активно пройшов конкурс «На спритність», за умовами якого пари учасників, тримаючи праву руку за спиною, пробували за допомогою лівої руки, швидко зібрати газету в кулак.

Останній конкурс висвітлив мрії дітей про майбутнє України. Діти розписали та розмалювали повітряні кульки патріотичними гаслами та малюнками.

За перемогу у конкурсній програмі учасникам команди «Козачата» присвоєно звання «Юні Захисники України» та вручено почесні медалі, виготовлені вихованцями гуртків.

День Захисника ВітчизниДень Захисника ВітчизниДень Захисника Вітчизни

Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi