Пригоди біля новорічної ялинки

2017-12-28

Новорічний ранокНапередодні Нового року, 28 грудня, педагогічний колектив Будинку дитячої та юнацької творчості, провів для своїх вихованців новорічний ранок «Пригоди біля новорічної ялинки».

Як і годиться, на свято завітали Дідусь Мороз (Двадненко Д.І., працівник БДЮТ) та Снігуронька (Вікторія Данькова, вихованка гуртка «Мій рідний край»). Діти привітали бажаних гостей новорічними віршами, піснями (у виконанні вихованців гуртка “Вокального мистецтва” ) та запальними танцювальними номерами (у виконанні вихованців гуртка «Хореографічного мистецтва»). Разом з Дідусем Морозом та Снігуронькою залюбки водили новорічні хороводи, гралися та розважалися.

Зіпсувати дитяче свято щосили намагалися Баба Яга (Ліза Лук'яненко) та Чортеня (Єлизавета Коваленко, вихованки гуртка «Мій рідний край»). Чого тільки не вигадували вони, намагаючись викрасти чарівний посох: обманювали та хитрували, гасили вогні на ялинці, переодягалися в костюми Діда Мороза та Снігуроньки. Проте заволодівши посохом, Баба Яга та Чортеня не зуміли впоратися з його чарівною силою. Тому ці бешкетниці стали добрими та веселими, втративши чорну магічну силу.

Наприкінці свята щедрий Дід Мороз пригостив усіх дітей смачними цукерками.

Новорічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранокНоворічний ранок

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi