• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дводенний навчально-тренувальний похід

Дводенний навчально-тренувальний похід

2018-10-19

дводенний похід19 жовтня, під керівництвом Гордійчука С.Т., керівника туристських гуртків Казанківського БДЮТ, був здійснений дводенний навчально-тренувальний похід за маршрутом: «БДЮТ – лісовий масив «Косогори» - БДЮТ» Під час походу були відпрацьовані елементи руху групою по стежкам, без стежки та через лісовий масив з густим підліском.

Після виходу групи у зазначене місце, були відпрацьовані бівачні роботи: встановлення наметів за умов поганої видимості, заготовка дров, розпалювання багаття та приготування їжі на вогнищі.

На другий день, після сніданку, вихованці навчались орієнтуванню на місцевості, вимірюванню відстаней на місцевості, прив’язці до карти, орієнтуванню за супутниковим знімком місцевості. Керівник походу підготував дистанцію орієнтування за вибором. Учасникам потрібно було знайти 5 контрольних пунктів у задовільному порядку за супутниковим знімком місцевості. Стартували учасники попарно з інтервалом, який забезпечував індивідуальну роботу на дистанції. Найкращою виявилась зв’язка Кирила Гордійчука та Іллі Павлова.

Після обіду учасники походу провели екологічну акцію «SOS» - прибрали сміття на одній з великих галявин лісового масиву. По завершенню екологічної акції, група без перешкод повернулась у кінцевий пункт призначення маршруту.

дводенний похіддводенний похіддводенний похіддводенний похіддводенний похід

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi