• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Година пам′яті «Тих днів у пам′яті не стерти»

Година пам′яті «Тих днів у пам′яті не стерти»

2018-10-26

День визволення України 26 жовтня напередодні Дня визволення України від фашистських загарбників Городашина В.Є., педагог-організатор та Матвєєвич В.Г.. керівник гуртка «Мій рідний край» для вихованців гуртків провели годину пам′яті «Тих днів у пам′яті не стерти».

На початку заходу, ведучі повели мову про роки Другої світової війни, які довелося пережити нашій Україні. Наочним доповненням до розповіді стали відеосюжети.



День визволення УкраїниВідеоролик «День перемоги. Звільнення України», який відобразив страшні цифри, що вказують на кількість жертв та руйнацій, яких зазнала Україна в роки німецької окупації.

Також педагоги звернули увагу дітей, на те, що червоні маки є символами пам'яті жертв Першої світової війни, а згодом — жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року. Чому саме? відповідь на це запитання дав наступний відеоролик «Звідки в Україні квітка червоного маку?».

В рамках мирної акції пам′яті «Ніхто незабутий, ніщо не забуте!», вшановуючи подвиг усіх героїв, які полягли на полі бою за визволення України як і у часи Другої світової війни, так і у часи сьогодення, педагоги та вихованці створили стенд «Пам′ятаймо визволителів України!». В центрі стенду - державна символіка України – Герб та Прапор. На знак пошани до Героїв-визволителів України - червоні маки, виготовлені вихованцями гуртків.

З обох боків стенду - малюнки, виконані під час занять гуртків.Тематика малюнків наочно відповідала поетичним рядочкам віршів, які прочитали учасники заходу: «Була війна жорстока, Вітчизняна», «А на моїй землі іде війна, «Вклонися, моя Україно», «Пам′ятник солдату», «Герої не вмирають!» та інші.

День визволення УкраїниДень визволення УкраїниДень визволення УкраїниДень визволення УкраїниДень визволення України

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi