День Гідності та Свободи

2020-11-21

День гідності і свободи 21 листопада народ України відзначає День Гідності та Свободи. Чимало людей віддали своє життя у боротьбі за свободу і незалежність нашої держави.

Співпрацюючи з музеєм вихованці гуртка «Історичне краєзнавство», керівник Матвєєвич В.Г., збирали матеріал для написання пошуково-дослідницьких робіт, які потім представляють на обласних та Всеукраїнських експедиціях та краєзнавчих конференціях. Зокрема, була написана робота "Сучасна молодь на захисті держави" про Героя України, захисника Донецького аеропорту, жителя нашої громади Андрія Вікторовича Горбаня.

Робота надіслана на обласний етап краєзнавчої експедиції учнівської молоді "Моя Батьківщина - Україна", на заочний етап ХІ Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників». Для участі в очному онлайн-етапі вихованці підготували відеоматеріал про земляка який можна переглянути у Facebook . Матеріали, зібрані юними пошуковцями, були використані для написання статті у районній газеті «Голос Казанківщини», випуск якої присвячувався саме Дню Гідності та Свободи (21 листопада 2020року).

День гідності і свободи

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi