• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ХІ Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

ХІ Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

2020-11-25

Всеукраїнська краєзнавча конференція 13-15 листопада 2020 року вперше в онлайн-форматі проводилась ХІ Всеукраїнська краєзнавча конференція «Мій рідний край, моя земля очима сучасників».

Проводилась конференція Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді двома етапами – заочним та очним.

Для участі в заочному етапі конференції надійшло 147 робіт, за результатами розгляду яких відібрано та запрошено до участі в онлайн-етапі 97 учасників. Серед них юні краєзнавці з Донецької, Вінницької, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницька, Херсонської, Сумської, Черкаської областей, а також представники з районів і міст Миколаївщини, закладів освіти міста, Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Для участі у конференції була надіслана робота вихованців гуртка «Історичне краєзнавство», керівник Матвєєвич В.Г., "Сучасна молодь на захисті держави", яку в заочному етапі представляла Пліска Анастасія. В очному етапі конференції на секції "Історичне краєзнавство" представлена відеодоповідь Малик Аліни.

Учасників конференції привітали Сальков В.М., в.о. генерального директора Директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України, Удовиченко О.О., директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, Андрійчук Т.Г., директор Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, Неділько С.В., директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та Омельченко Д.Г., заступник директора УДЦНПВКТУМ.

Робота в секціях проводилася на платформі ZOOM. Керували секціями краєзнавці-дослідники, представники культурно-освітніх закладів, науковці провідних закладів вищої освіти Миколаєва.

За підсумками конференції керівник отримала збірник матеріалів конференції, а учасниці відзначені сертифікатами, що підтверджують участь у заході,.

Всеукраїнська краєзнавча конференція

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi