• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті, життя в безпеці - 2020»

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті, життя в безпеці - 2020»

2020-11-26

Безпека в житті - життя в безпеці Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» за сприяння: Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства культури, молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Інституту державного управління у сфері цивільного захисту ДСНС України, Інституту проблем виховання НАПН України проводив Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який є щорічним і проводиться з метою формування у дітей та учнівської молоді культури безпечної життєдіяльності, патріотичного виховання та привернення уваги громадськості до проблем безпеки дітей в умовах сьогодення, а також виявлення талановитих, обдарованих дітей і сприяння подальшому розвитку та підтримки юних талантів.

В рамках конкурсу керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості провели «Місячник безпеки». Разом з керівниками вихованці згадали правила дорожнього руху, правила поводження при пожежі, пригадали правила безпечної поведінки під час пандемії, пригадали тему боулінгу у закладах освіти. Гуртківці малювали малюнки на тему безпеки.

На заняттях гуртків вихованці готували творчі роботи для участі в районному етапі конкурсу. За оцінками журі для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Безпека в житті, життя в безпеці» були направлені роботи: малюнок «Схід і Захід Разом!» - Крижановський Олександр, вихованець гуртка «Образотворчого мистецтва», керівник Крижановська О.А.; об’ємна аплікація «Зроби свій вибір» - Кожокарь Вілерія, вихованка гуртка «Виготовлення сувенірів», керівник Городашина В.Є.; картина «Бережіть ліс від пожеж» - Фалій Ілона, вихованка гуртка «Художня вишивка», керівник Матвєєвич В.Г.; відеоролик «Всеукраїнському громадському дитячому руху – БУТИ!» - вихованці гуртка «Школа безпеки», керівник Гордійчук С.Т.; презентація «Екологічна безпека північного причрномор'я» вихованці гуртка «Історичне краєзнавство», керівник Матвєєвич В.Г.

Безпека в житті - життя в безпеціБезпека в житті - життя в безпеці

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi