• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Змагання зі спортивного орієнтування присвячені 78 річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників

Змагання зі спортивного орієнтування присвячені 78 річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників

2022-10-29

Змагання з орієнтування 29 жовтня на центральному стадіоні селища, під керівництвом Гордійчука С.Т., керівника туристських гуртків та гуртка «Школа безпеки» БДЮТ Казанківської селищної ради, були проведені змагання зі спортивного орієнтування, серед вихованців гуртків, приурочені до 78 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Учасники змагань виходили на старт зі супутниковим знімком місцевості, карткою спортсмена та легендою встановлених КП (контрольних пунктів). Спортсменам потрібно було за найменший час знайти у заданому напрямку 9 КП і відмітити їх у своїй картці кольором. Завдання ускладнювалось тим, що на дистанції будо встановлено багато «зайвих» КП, які заважали спортсменам. Але юні орієнтувальними впорались із поставленим завданням.

За підсумками проведених змагань найкращою орієнтувальницею серед дівчаток стала Поліна Євсікова, другий результат виборола Аделія Галкіна, у напруженій боротьбі третій результат показала Єва Малецька.

Серед хлопців найкраще упорався із завданням Кирило Гордійчук, другий результат у Влада Євсікова, третій результат виборов Максим Власенко.

Змагання з орієнтуванняЗмагання з орієнтуванняЗмагання з орієнтування

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi