• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з перемогою у конкурсі мистецтв «Різдвяна Україна»

Вітаємо з перемогою у конкурсі мистецтв «Різдвяна Україна»

2023-02-08

 Різдвяна= ІІ Всеукраїнський багатожанровий двотуровий конкурс мистецтв «Різдвяна Україна» проводився з 27 по 29 січня 2023 року організаційним комітетом «Смайл Фест» та ТОВ «Творча студія «МІЙ ТЕПЛИЙ МАЄТОК» м. Київ, в онлайн форматі.

Метою онлайн конкурсу мистецтв було презентація творчих досягнень обдарованих дітей та молоді; популяризація української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу за для зміцнення сучасної української ідентичності; нових талантів; сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей; удосконалення естетичного виховання дітей і молоді; відродження, збереження і розвиток національних культур.

Стецьков Тимур, вихованець гуртка «Народна творчість» Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради, керівник Степанова Ольга Анатоліївна, був учасником конкурсу в номінації «Фотомистецтво» (макрофотографія) де посів ІІ місце і одержав ДИПЛОМ. Ольга Анатоліївна, керівник гуртка відзначена ПОДЯКОЮ.

Вітаємо з перемогою та нагородами Тимура та його керівника, Ольгу Анатоліївну!. Бажаємо нових перемог та звершень!

 Різдвяна= Різдвяна= Різдвяна= Різдвяна= Різдвяна=

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi