• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дослідження і дослідники нашого краю

Дослідження і дослідники нашого краю

2023-02-09

Дослідження і дослідники нашого краю З метою залучення учнівської і студентської молоді до краєзнавчої пошуково-дослідницької діяльності 03-04 лютого 2023 року відбулася ІІІ обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Дослідження та дослідники нашого краю» , яку організував та провів Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді. Конференція проходила в режимі on-lian

За програмою Конференції працювали секцій за такими напрямами краєзнавчих досліджень:
1. Історичне краєзнавство:
1.1. Історичне краєзнавство «Сторінками історії нашого краю»;
1.2. Історичне краєзнавство «Боротьба за державність та незалежність України»;
2. Етнографічне краєзнавство: «Традиції, звичаї та обряди мого народу»;
3. Екологічне і географічне краєзнавство: «Збережемо для нащадків»;
4. «Культура рідного краю та музейна справа».

Для участі у заході свої статті представили 32 учасника. Робота в секціях проводилася на платформі Google Meet у форматі захисту, обговорення доповідей, дискусій між учасниками та керівниками секцій.

До участі в Конференції долучилися і вихованки гуртка "Історичне краєзнавство" Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради, керівник Матвєєвич Валентина Георгіївна.

Висоцька Дар'я представляла роботу "Вишиванка -оберіг української родини" на секції «Культура рідного краю та музейна справа». Скубєліна Анастасія - "Сучасна молодь на захисті держави" на секції "Історичне краєзнавство «Боротьба за державність та незалежність України». Дівчата успішно виступили на конференції достойно трималися під час обговорення та дискусії учасників та керівників секцій. Тож тепер залишилося діждатися сертифікатів наших учасниць.

Сподіваємося, що це не остання заслуга наших дівчат і ми обов'язково ще почуємо про їхні досягнення. Удачі вам та подальших успіхів у ваших починаннях.

А керівник гуртка Валентина Георгіївна на обласній краєзнавчій конференції в якості експерта - керівника секції "Етнографія рідного краю"

Дослідження і дослідники нашого краюДослідження і дослідники нашого краюДослідження і дослідники нашого краю

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi