• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І етап обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань»

І етап обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань»

2023-02-10

В січні 2023 року « Будинком дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради» проведено І етап обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань» (онлайн форма), з метою пошуку та підтримки талановитої, обдарованої молоді, патріотичного виховання учнів засобами української літературної творчості.

У конкурсі прийняли участь 7 колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Казанківської селищної ради (14 учнів): з Казанківської гімназії №1, Казанківської гімназії № 2, Казанківської гімназії № 4, Веселобалківської гімназії, Новоданилівської гімназії, Казанківського ліцею, Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради.

Згідно положення конкурсу, його учасники поділялися на дві вікові категорії: І вікова категорія – 10 – 14 років; ІІ вікова категорія – 15 – 18 років.

До конкурсних відзнятих відео виступів читців повинно було входити не більше двох творів (віршованих чи прозових) за довільним вибором тематики з урахуванням вікових особливостей учасників.

Конкурсні виступи переможців І етапу обласного конкурсу направлено для участі у ІІ етапі обласного конкурсу читців – декламаторів «Поетична пристань»:

– Старовойт Назара, учня Казанківської гімназії № 1, керівник Готра Т.В.

– Пашкової Валерії, учениці Казанківської гімназії № 1, керівник Готра Т.В.

- Бондар Дмитра, учня Веселобалківської гімназії, керівник Усик О.В.

– Леонової Аделіни, вихованки гуртка «Театральний» Будинку дитячої

та юнацької творчості Казанківської селищної ради, керівник Степанова О.А.

 Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична= Поетична=

Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi