• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з перемогою у Відкритих змаганнях «Краєзнавчий калейдоскоп»

Вітаємо з перемогою у Відкритих змаганнях «Краєзнавчий калейдоскоп»

2023-06-05

Краєзнавчий калейдоскоп26-27 травня 2023 року у Миколаївському обласному Центрі національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді відбувся останній 4 тур Калейдоскопу « Геологічне краєзнавство».

Переглянувши майстер-клас Овсяннікової Олени Вікторівни, керівника гуртка МОЦНПВТК УМ, діти отримали багато цікавої та цінної інформації про науку геологію, якій на заняттях гуртка ми приділяли мінімум часу. Ці знання та уважність при перегляді навчальних відео стали у нагоді учасницям команди "Рушничок", коли вони відповідали на питання вікторини.

Нагадаю, що з січня по травень 2023 року МОЦНПВТК УМ проводилися відкриті змагання з краєзнавства:

-етнографічне краєзнавство;

- історичне краєзнавство;

-географічне краєзнавство;

-геологічне краєзнавство.

У роботі Калейдоскопу взяли участь вихованки гуртка "Історичне краєзнавство" Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради, керівник Матвєєвич В.Г., у складі команди "Рушничок": Висоцька Дар'я, Глушенко Катерина, Скубєліна Анастасія. Кожен тур проходив у декілька етапів. Спочатку діти брали участь у майстер-класах, творчих майстернях, де черпали нову інформацію з того чи іншого виду краєзнавства, які використовували у проходженні квестів, вікторин, виконання творчих робіт. Для підведення підсумків участі у Калейдоскопі враховувалися окремо результати кожного учасника команди і загальнокомандний результат.

Вітаємо з перемогою команду "Рушничок", яка посіла ІІІ місце у загальнокомандному заліку Відкритих змагань МОЦНПВТК УМ «Краєзнавчий калейдоскоп», керівникМатвєєвич Валентина Георгіївна.

Переможці отримали медалі та Грамоти МОЦНПВТК УМ.

Вітаємо талановитих дітей і їх керівника

Бажаємо нових перемог та звершень!

Краєзнавчий калейдоскопКраєзнавчий калейдоскопКраєзнавчий калейдоскопКраєзнавчий калейдоскопКраєзнавчий калейдоскопКраєзнавчий калейдоскоп

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi