Свято «Океан розваг»

2023-06-02

Міжнародний День захисту дітей 01 червня 2023року на території парку «Левада» смт Казанка, за підтримки Казанківської селищної ради було організовано святковий захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Проведення цього свята у нашій громаді ми завдячуємо нашим героїчним захисникам, які боронять землю від російського агресора, Ми ще і ще висловлюємо їм глибоку вдячність, а також бажаємо захисникам і захисницям міцного здоров’я і Перемоги над ворогом.

Активну участь в проведенні свята взяли педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості, які провели майстер-клас з виготовлення оберегів для захисників України. Всі бажаючі діти та дорослі виготовляли обереги у вигляді сердечок, янголів та написали на них свої побажання воїнам України , патріотичні браслети з атласних стрічок, які були пройняті любов’ю і відданістю до захисників, аквагрим.

Обереги передані волонтерам Казанківщини, які передадуть їх воїнам України.

Також брали участь у літній школі туризму, де вихованці гуртків «Школа безпеки», «Туристське багатоборство» разом з керівником гуртків Гордійчуком С.Т. показали фрагмент аварійно-рятувальних робіт з транспортуванням умовного потерпілого. Вихованці туристських гуртків допомагали всім бажаючим пройти туристську смугу перешкод, цікаво було і дорослим і малим.

Тож діти в цей день багато чому навчились, побачили цілий океан цікавого і захоплюючого. Вони здійснили щасливе плавання по «Океану розваг».

День вишиванкиМіжнародний День захисту дітейМіжнародний День захисту дітей

Кiлькiсть переглядiв: 30

Коментарi