Заходи до Дня Конституції України

2023-07-28

День Конституції України 28 червня 2023 року, на центральній площі смт Казанка відбувся мітинг «Слава і воля України» присвячений головному державному святу – Дню Конституції України.

У мітингу взяли участь педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради, віддаючи данину пам’яті всім загиблим за свободу України, разом з присутніми поклали живі квіти до пам’ятного знаку нашим землякам, загиблим солдатам АТО.

В Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради до Дня Конституції України оформлена виставка декоративно – ужиткового мистецтва «В моєму серці Україна», яку можна переглянути на сторінці закладу у Фейсбуці.

В цей день педагоги БДЮТ Казанківської селищної ради Степанова Ольга Анатоліївна і Гордійчук Сергій Тимофійович взяли участь у написанні Миколаївського он-лайн диктанту до цього свята. Організатори проводили диктант у Центральній бібліотеці імені Марка Кропивницького, м. Миколаїв, але всі бажаючі мали змогу долучитись до написання з будь-якої точки нашої планети. Диктант був за твором Дмитра Креміня «Музи Бранного Поля». Текст читав Заслужений артист України, актор Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії, Максим Руденко.

День Конституції УкраїниДень Конституції УкраїниДень Конституції України

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi