• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму

Чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму

2023-09-11

Чемпіонат України 2023З 5 по 9 вересня у Львівській області проходив Чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму. У Чемпіонаті взяло участь 16 команд. Збірна команда Миколаївської області у складі Андрія Яланського, Марії Костюковой, Єлизавети Бабенко, Анастасії Годі, Дарини Войтовой (тренери Носков І., Костюков О., Гладка О.), Марії Челован (Пушкаренко В.), Дениса Фокин (тренери Мезинов О., Гладка О.), Кирила Гордійчука (тренер Гордійчук С.) посіли 4 місце в загальному заліку Чемпіонату, маючи рівні бали з бронзовими призерами і поступившись тільки за приоритетом.

І ось перший день змагань. Дистанція "Командна смуга перешкод". Стартують команди одна за одною. Традиційно сильно дистанцію проходить команда УДЦ, стає зрозуміло, що навряд чи хтось їх обгонить. А ось далі запекла боротьба: на друге місце виходить команда Хмельницького, а наша команда все чекає старту, жереб дав нам останній номер. Побігли.. Команда працює непогано, достатньо злагоджено (із відгуків суддів). І ось останній етап і відчувається, що збори пройшли недаремно. По швидкості ми обігнали Хмельничан, але етап "Спуск потерпілого" з 6 отриманими балами штрафу став для команди фатальним. То ж треті..

Другий день змагань - "Особиста смуга перешкод". Не всі плани збулись, але Андрій Яланський - срібний призер ЧУ на особистій дистанції!!!, програвши якихось 12 секунд (ось він невчасно розкрившийся карабін). В десятці кращих дівчат троє наших вихованок Марія Костюкова - 5 місце, Єлизавета Бабенко - 7 місце, Марія Челован - 9 місце. В командному заліку на цій дистанції наша команда посіла 5 місце.

Кiлькiсть переглядiв: 41

Коментарi