Заходи до дня Святого Миколая

2023-12-06

День Святого Миколая06 грудня 2023 року - День Святого Миколая, який є невід'ємною частиною української культури та історії. У цей день усі діти з нетерпінням чекають дива. Саме цій даті були присвячені виховні заходи для гуртківців проведені керівниками гуртків БДЮТ.

Керівники гуртків Гулько Олена Володимирівна і Матвєєвич Валентина Георгіївна провели квест - гру " Святий Миколай, до нас завітай". Цей квест був розділений на крижані зупинки, де діти виконували різноманітні завдання: святковий аквагрим, розгадували кросворди, загадки, складали пазли, розмальовували Святого Миколая, відповідали на різні питання, грали в ігри " Сніжколов" і "Швидкість Святого Миколая", де діти на швидкість показували, як Миколай розносить подарунки за одну ніч. Дізналися історію свята, як Миколая святкують в різних країнах, за старанність вихованці отримали солодкі подарунки.

Керівник гуртка "Народна творчість" Степанова Ольга Анатоліївна провела виховну годину "Святий Миколай йде - добро несе", на якій гуртківці послухали легенду

" Дитинство Свято Миколая" , потім відповідали на запитання, за кожну правильну відповідь отримували бали (сніжинки), також вихованці розгадували загадки та виготовили яскравих Миколайчиків.

Цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

День Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого Миколая

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi