Заходи з нагоди Дня єднання

2024-02-19

16 лютого 2024 року Україна відзначає державне свято - День єднання. Заснував це свято - Президент України Володимир Зеленський, у 2022-му на тлі попереджень про можливу війну . Свято, покликане нагадати, що саме в єднанні - сила та міць українського народу.

Педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківської селищної ради провели заходи для своїх вихованців присвячені саме цій даті.

День єднанняКерівник гуртків туристсько - краєзнавчого напрямку Матвєєвич Валентина Георгіївна, для своїх вихованців провела виховну годину "Єднаймося, браття", присвячену Дню єднання України. Педагог розповіла дітям про свято .Вихованці складали пазл "Єдина Україна", читали вірші про Україну, прикрашали карту нашої держави своїми люблячими сердечками. А головне створили "Ланцюг єднання".

Вихованці гуртка «Народна творчість», керівник гуртка Степанова Ольга Анатоліївна виготовили вітальні листівки до свята, а гуртківці керівника гуртка Гулько Олени Володимирівни, привітали всіх з «Днем єднання »

Керівник гуртків туристського напряму Гордійчук Сергій Тимофійович, провів вихованцям змагання зі спортивного орієнтування у лабіринті, приурочені до Дня єднання. Учасникам була запропонована дистанція «вибір» з незвичною конфігурацією. Весь захід пройшов насичено, з драйвовим змагальним настроєм.

Вітаємо всіх з Днем єднання! Пам’ятаймо, що ми - сильні, рішучі та незалежні, бо ми разом! Перемоги нам, миру та добробуту!

Дякуємо найкращим у світі Збройним Силам за можливість проводити такі заходи!

День єднанняДень єднанняДень єднанняДень єднанняДень єднанняДень єднанняДень єднанняДень єднанняДень єднання

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi