День Святого Валентина

2024-02-14

День Святого Валентина День Святого Валентина, Валентинів день, День закоханих— так називають щорічне свято, яке відзначають 14 лютого.

Яка історія свята, які традиції з ним пов'язані - все це вихованці гуртків БДЮТ Казанківської селищної ради дізнавалися від своїх керівників Матвєєвич Валентини Георгіївни, Гулько Олени Володимирівни та Крижановської Олени Анатоліївна під час заочної подорожі "Несподіванки у День Святого Валентина". На кожній із станцій діти дізнавалися щось нове,або відповідали на питання вікторини, виконували практичні завдання. Так на станції "Історична"- переглядаючи відео діти дізналися про історію виникнення свята та традиції дарування валентинок; на стації "Цікавинки", відгадували загадки які пов'язані зі святом.Були інші цікаві завдання: намалюй кота Валентина, зроби валентинку, пройди квест-гру і та інші.Свято закінчилося гарним настроєм., яскравими кульками та смаколиками.

Майстер клас з виготовлення сувеніру "Серце" запропонувала керівник гуртка «Виготовлення сувенірів» Гулько Олена Володимирівна.

Вихованці гуртків які працюють на базі Казанківської гімназії № 1, керівники Степанова Ольга Анатоліївна та Гулько Олена Володимирівна, виготовили до свята сувеніри - подарунки, листівки для своїх рідних.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi